Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal uoči Oscara

Karl Lagerfeld poručio Meryl Streep: Genijalna si glumica, ali prodala si se za haljinu

hollywood
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
25.02.2017.
u 14:04

Dizajner je uvrijeđen jer je glumica u zadnji tren otkazala njemu i pristala nositi haljinu dizajnera koji joj je platio da se u njegovoj toaleti pojavi na Oscaru

Dan uoči Oscara ne piše se toliko o potencijalnim pobjednicima koliko o optužbama Karl Lagerfeld na račun glumice Meryl Streep. 

Poznati dizajner tvrdi kako je on dizajnirao haljinu za Streep za ovogodišnju dodjelu prestižne filmske nagrade. Kreirao joj je haljinu u sivim i zelenim tonovima.

Glumica je trebala doći na zadnju probu haljine par dana uoči Oscara ali njen tim je obavjestio Lagerfelda kako je Meryl odustala od te haljine.

- Rekli su mi kako će Meryl nositi haljinu dizajnera koji joj je platio da je nosi. Genijalna je ali i jeftina glumica, zar ne? Prodala se za haljinu - rekao je dizajner.

Rekao je kako on glumicama svoje haljine uvijek poklanja, dok je u  Hollywoodu uobičajena praksa da dizajneri plaćaju glumicama da nose njihove haljine. 

>>Streep se obrušila na Trumpa, on joj uzvratio: 'Ne čudi me da me napadaju liberalni filmaši'

>>Redatelj 'Kuće od karata': Trump je u Ovalnom uredu jednako lud kao i tijekom kampanje

 

Komentara 3

ST
stomiovotreba
16:29 25.02.2017.

Vjerovano joj je neko platio i da vrijedja Trump-a.

RO
rojnik
15:22 25.02.2017.

Sirotica,nema dosta love.Dobro joj je Trump poručio.

DA
danebi
09:36 27.02.2017.

Karlo zavidan sto nije nosila njegovu, svuda samo zavist i jal, od gore do dolje.....Meryl, ne obracaj paznju na sve to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije