Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti ispad

Kanye West poludio i vrijeđao Jay Z-ja i Beyonce

Musician Kanye West stands with his wife Kim Kardashian after watching the Givenchy Spring/Summer 2016 collection during New York Fashion Week in New York September 11, 2015.  REUTERS/Lucas Jackson
Foto: Reuters
1/4
21.10.2016.
u 19:39

Reper nije zadovoljan ponašanjem Jay Z-ja pogotovo jer ga nije posjetio nakon što je njegova supruga Kim bila opljačkana u Parizu

Odnosi između Kanyea Westa i Jay Z-ja su se zahladili i prijateljstvo repera više nije snažno kao nekada. Kanye, koji je inače poznat po tome da napada prijatelje, bivše i sadašnje, na jednom od nedavno održanih koncerata publici je ispričao što zamjera Jay Z-ju.

Nakon što je Westova supruga Kim Kardashian bila žrtva pljačke u Parizu Jay Z je samo nazvao Kanyjea i pitao ga je li njegova obitelj dobro, a Kanye smatra da je mogao učiniti i puno više od toga.

– Nije u redu da me samo nazoveš i pitaš kako sam. Svrati do moje kuće, dovedi svoju djecu i ženu, pa braća smo. Sjednimo i pričajmo kako je tko – uzrujano je govorio Kanye i još dodao kako njegova kći North i sin Saint nisu nikada upoznali Blue Ivy, kćer Jay Z-ja i Beyonce. 

Izvori bliski Jay Z-ju kažu da reper smatra Westa totalnim luđakom, a s njim je bio u OK odnosima samo iz poslovnih razloga. 

Komentara 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
19:14 22.10.2016.

kak je ovaj lijepo pocrnio na suncu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije