Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kanye, nemoj više. nikada

Usudio se i bilo je katastrofalno: Evo kako zvuči kad Kanye West pokušava pjevati 'Bohemian Rhapsody'

kanye west
Foto: Pixsell
1/6
30.06.2015.
u 12:35

Freddie Mercury je neponovljiv, kao i njegovi kapaciteti i talent. Kada je siroti reper pokušao otpjevati singl i umiliti se Britancima, navukao je dodatni bijes i postao meta ismijavanja

Njegov ego ovo će teško podnijeti, no mnogi će reći da mu tako i treba. Kanye West bio je jedan od headlinera ovogodišnjeg Glastonburyja, a izazvalo je to grozne reakcije prije nego što je reper nastupio.

Naime, publika je grozno reagirala na samu najavu Kanyea na Glastonburyju, pa su peticijom pokušali spriječiti njegov nastup. Iako je više od 130 tisuća ljudi potpisalo peticiju kojom mole organizatore da mu otkažu, on je ipak nastupio. Kanye je koncertom htio utišati kritičare, pa je postavio pred sebe prevelik zalogaj. Koncert je od početka bio dobar, produkcijski ''nabrijan'', a za njegove obožavatelje izvrstan jer se Kanye u svom žanru sjajno snalazi.

No, kada je na kraju reper odlučio izvesti klasik ''Bohemian Rhapsody'' grupe Queen – učinio je upravo suprotno. Freddie Mercury je neponovljiv, kao i njegovi kapaciteti i talent. Kada je siroti reper pokušao otpjevati singl i umiliti se Britancima, navukao je dodatni bijes i postao meta ismijavanja. Čak je i Kim Kardashian u publici imala zabrinut izraz lica. S razlogom. Zvuči grozno – složila se publika s kritikom. Ovo mu nije trebalo. Nemoj više, Kanye. Nemoj.

 

Sorry....no contest: Kanye West vs. Freddie Mercury

Posted by Q104.3 FM on 29. lipanj 2015

>>Konačno je potvrđeno: Kim i Kanye očekuju svoje drugo dijete!

>>Trudna Kim Kardashian otkrila hoće li mala North dobiti brata ili sestru

Komentara 4

OK
okus
13:06 30.06.2015.

Koma.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:58 30.06.2015.

crnac pokusao oponasati freddiea? Smijesno....

AU
aunekustvar
14:19 30.06.2015.

Kenyo ukenjo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije