Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo za nju

Kakve su to darkerske štake koje ima Severina ima? Dizajnerske!

Severina
Foto: PR
1/3
08.04.2014.
u 11:23

Da i ortopedsko pomagalo može biti modni detalj, pokazao je dizajner Marko Mitanovski koji je za Severinu napravio posebne štake

Iako je nedavno operirala koljeno, Severina se i dalje često pojavljuje u javnosti pa je tako sinoć došla na otvorenje izložbe poznatog fotografa Petera Lindbergha u Zagrebu pod nazivom „Images of Women & The Unknown“.

Lijepa pjevačica zablistala je u proljetnoj točkastoj haljini, a poseban detalj koji je zaokružio njezinu modnu kombinaciju bile su dizajnerske štake.

Da i ortopedsko pomagalo može biti modni detalj, pokazao je Marko Mitanovski koji je štake dizajnirao, a napravio ih je kipar Milan Stošić. Severina je ove neobične crne štake inspirirane darkerskim utjecajima predstavila prije nekoliko dana na premijeri predstave "Rihard III. + II." Tomaža Pandura u Ljubljani.

>>[VIDEO] Severina utegnuta u crnu kožu kao domina i kraljica koja maše puku iz kočije

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 6

LE
lepojka999
11:51 08.04.2014.

jadnica, nema cajka love za dete , pa joj malo , a jel malo plaćaju za seksi uratke ? kakva mamica, cvili za tuđim parama !!!!

LI
liliZG
12:07 08.04.2014.

glavno da ona štakari po događanjima, al kad treba na sud za sina doći onda "odmara" nogu,.....jadnica....

SE
sestrićna
11:38 08.04.2014.

sve što nam seve ima za pokazati stane u 11 min..ostalo služi za ispiranje plitkih mozgova na kojima se da dobro zaraditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije