Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rumenih obraščića

Kako je presladak! Prvo službena obaveza princa Georgea – igra u vrtiću

princ george
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/12
09.04.2014.
u 07:54

Osmomjesečni princ George nastavlja s osvajanjem simpatija na svom prvom službenom putovanju u Australiju i Novi Zeland

Osmomjesečni princ George, sin britanskog princa Williama i njegove supruge Vojvotkinje od Cambridgea, nastavlja s osvajanjem simpatija na svom prvom službenom putovanju u Australiju i Novi Zeland.

Maleni George, rođen u srpnju prošle godine, upravo je odradio i prvu službenu obvezu, a to je da se s drugom djecom igrao u vrtiću u Wellingtonu.

Rumenih, punih obraščića, George se pokazao kao iznimno mirno dijete dok se družio s desetero vršnjaka koji su za ovu prigodu izabrani kako bi predstavljali bogatu kulturnu raznolikost Novog Zelanda.

– Roditelji djece koja su bila prisutna dolaze iz raznih zajednica Novog Zelanda, uključujući Maore, Samoance, osobe kineskog podrijetla i istospolne parove. Ovo je vrlo multikulturna zemlja i željeli smo da Vojvoda i Vojvotkinja upoznaju ljude iz svih zajednica – rekao je predstavnik Plunketta, organizacije za brigu djece koja je odabrala djecu koja su sudjelovala u druženju s princom Georgeom.

>>Maleni George glavna zvijezda putovanja u Australiju i Novi Zeland

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 1

Avatar R2D2
R2D2
10:49 10.04.2014.

Eto admin mi je obrisao komentar...... A bio je otprilike ovakav: "Kako je presladak!" ushićeno je napisala novinarka. Dalje se pitam zbog čega je Hrvatima bitno što se događa s nekakvom engleskom kraljevskom obitelji da nas konstantno more s člancimaima o njima? Što je u ovom komentaru neprimjereno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije