Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
METROPOLU 'ZATRESLA' Biebermanija

Prvi doznajemo: Justin Bieber snimio pjesmu u Zagrebu!

Justin Bieber
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
11.11.2016.
u 19:28

Justin Bieber sinoć je u pratnji producenta i snimatelja Josha Gudwina svratio do poznatog zagrebačkog studija, Morris studija

Nakon što je dva dana Zagreb tresla groznica nazvana Biebermanija i nakon što je oduševio nekoliko tisuća svojih najvećih obožavatelja, svjetska zvijezda, Justin Bieber u Zagrebu je odradio još jedan bitan posao - snimio je novu pjesmu.

Justin Bieber sinoć je u pratnji producenta i snimatelja Josha Gudwina svratio do poznatog zagrebačkog studija, Morris studija.  

Josh Gudwin koji radi s izvođačima kao što su Rihanna, Chris Brown, Lionel Richie, Christina Aguilera, Jennifer Lopez, Britney Spears, Carly Rae Jepsen i drugi, odabrao je Morris studio jer je kao takav jedini odgovarao zahtjevima mladog pjevača Justin Biebera.  

Svjetska zvijezda u studiju se zadržala više od dva sata, a dočekan je od strane Filipa Vidovića, studio managera i producenta. Čim je ušao u studio sjeo je za klavir i muzicirao. Za vrijeme boravka ispred studija okupilo se oko tisuće obožavatelja.  

Morris studio je u svojih 20 godina rada ugostio mnoge strane izvođače, kao što su 2Cellos, Das EFX, Masta Ace, Alkaholiks, Samy Deluxe, Miri Benari, Dj Premier, Kc da Rookee, Daniel Bedingfield, Styles P, Niko Suave pa stoga i ne čudi činjenica da je i Justin odabrao Morris za studio u kojem je htio snimiti jednu od sljedećih pjesama.

>> Justin Bieber produžio boravak u Zagrebu, 'uhvaćen' na večeri u centru grada

Komentara 5

DO
dopizdilomi
19:43 11.11.2016.

Priča Mujo Hasi: • E moj Haso, ja sinoć izađem ranije s posla, odem kući, kad u spavaćoj sobi - Fata sa crncem i Kinezom. • Ma nije moguće, šta si uradio? • Polako sam ti ja uzeo fotoaparat.... •.. • I šta si uradio? • Napravio sam jedno 5-6 snimaka... • Dobro, dalje? • Snimke sam poslao u "Benetton", pa ćemo vidjeti šta će biti dalje...

KR
kresimirn
19:43 11.11.2016.

koncert iz snova, biberu legendo

KR
krivakus
10:46 12.11.2016.

2cellos strani izvođači???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije