Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubljena pop senzacija

Justin Bieber slavi 21. rođendan! Hoće li mu uspjeti 'peglanje' imidža na pragu zrelosti?

justin bieber
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
01.03.2015.
u 13:08

Bacio se u manekenske vode i snimio kampanju za Calvin Klein, prekinuo je s dugogodišnjom djevojkom Selenom Gomez i pokušao poraditi na svom imidžu

Justin Bieber je i službeno odrastao u svim zemljama svijeta. Danas mladi glazbenik puni 21 godinu. Ova godina bila je puna velikih promjena za Justina.

Bacio se u manekenske vode i snimio kampanju za Calvin Klein, prekinuo je s dugogodišnjom djevojkom Selenom Gomez i pokušao poraditi na svom imidžu. Iako je tek postao punoljetan u SAD-u, Justin živi kao odrastao već barem dvije, tri godine. Od luksuznih putovanja do alkohola, marihuane i više privođenja - ovaj mladić sve više iskorištava svoj zvjezdani status. Daleko se odmaknuo od onog slatkog dječačića koji pjeva 'Baby', moli Boga i radi na humanitarnim akcijama.

Sada viđa supermodele, vara Selenu pa joj se vraća, a karijeru je stavio u drugi plan. Nešto malo prije rođendana, objavio je da se ponašao loše jer je želio prikriti svoje prave osjećaje. Otad pokušava okrenuti novu stranicu i ponovno 'ispeglati' imidž. Hoće li mu uspjeti, ostaje vidjeti. Sretan rođendan Justin!

>>Justin Bieber moli za oprost: Brine me što ljudi sada misle o meni

>>Justin Bieber sam odlučio obraniti svoju čast pa objavio golišavu fotografiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije