Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU MU DALI MIRA

Justin Bieber prekinuo koncert zbog vrištanja

Justin Bieber
Foto: Dan Jones/News Syndication/PIXSELL
1/5
24.10.2016.
u 10:51

- Ne želim biti š**ak, ali vriskovi moraju prestati. Potpuno je nepotrebno da to radite dok vam nešto pokušavam reći - pomirljivo je kazao Bieber i dodao da će na taj način biti više povezani.

Justin Bieber je bacio mikrofon i prekinuo svoj sinoćnji koncert u Manchesteru jer nije mogao izdržati vriskove fanova između pjesama. No, ljutiti Justin se smirio i nakon nekoliko minuta vratio na pozornicu.
- Ne želim biti š**ak, ali vriskovi moraju prestati. Potpuno je nepotrebno da to radite dok vam nešto pokušavam reći - pomirljivo je kazao Bieber i dodao da će na taj način biti više povezani.
No, većina publike nije dijelila njegovo mišljenje, pa su nastavili vrištati.

 

Očito je da želite samo glazbu
- Više neću pričati do kraja večeri. Očito je da želite samo glazbu - rekao je Bieber.
Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Biebera na sličan način dočekati i zagrebačka publika. Jedan od najpopularnijih pop pjevača današnjice nastupa u Areni 9. studenog, u sklopu svoje "Purpose" turneje.

>>Najiščekivaniji koncert godine: Justin Bieber u Zagreb dovodi i grupu Mic LOWRY

Komentara 2

OD
oltar domovine
11:53 24.10.2016.

Sigurno vriste jer je podigao tri prsta

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
13:16 24.10.2016.

Biber je s***cina najveca na svijetu ja bi htio kupit kartu samo da ga gadam glinom ( steta rajcica ) i osramotim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije