Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Instagramu

Mladi pjevač ovom fotkom 'srušio internet', obožavateljice u deliriju

beber
Foto: Instagram/Justin Bieber
07.07.2015.
u 12:06

Mladi je pjevač odlučio obožavatelje počastiti fotografijom gole stražnjice i, čini se, time pokušati ''srušiti internet'' nakon što se na sličan potez odlučila i Kim Kardashian

Justin Bieber milijune obožavateljica razveselio je fotografijom na kojoj pozira potpuno gol dok stoji na brodu.

Fotografija nazvana jednostavno ''Look'' objavljena je na Bieberovom profilu na Instagramu te je u samo dva sata od objavljivanja prikupila 850 tisuća lajkova.

Mladi je pjevač odlučio obožavatelje počastiti fotografijom gole stražnjice i, čini se time pokušati ''srušiti internet'' nakon što se na sličan potez odlučila i Kim Kardashian.

 

Look

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

>> Justin Bieber htio u backstage pa ga izbacili s Coachelle!

Komentara 1

FA
Fake
13:39 07.07.2015.

Ufurani balavac koji je zapravo nitko i ništa.Praviti probleme i scene,to zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije