Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEGAHIT ZVIJEZDA

Justin Bieber novi model za donje rublje Calvin Klein?

Justin Bieber
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.07.2014.
u 14:13

Justin je upravo snimao za Calvin Klein, rekao je jedan izvor

Glazbena megahit zvijezda Justin Bieber navodno je najnoviji model za donje rublje Calvin Klein, prenosi Celebrity Gossip. Popularni pjevač već je ranije na Instagramu objavljivao fotografije na kojima nosi rublje te marke i molio obožavatelje da kažu bi li trebao biti njihov model. Sada se to navodno stvarno i dogodilo.

Justin je upravo snimao za Calvin Klein, nadamo se da će rezultati biti objavljeni ove godine rekao je jedan izvor za Daily Mail.

Drugi insajder potvrdio je za E! News da Bieber snima za Calvin Klein. Ni tvrtka ni Bieber zasad nisu komentirali navode.

>> Bieber gađao jajima susjedovu kuću i nije se pojavio na sudu. Evo što je 'dobio' za kaznu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije