Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOŽE JE PREBOLJETI

Justin Bieber ne vjeruje da Selena Gomez i Weeknd stvarno hodaju

Justin Bieber Selena Gomez
Foto: Graylock/Press Association/PIXSELL
1/3
17.01.2017.
u 19:03

Bieber je kao glavni razlog naveo to što su Selena i Weeknd prvi put viđeni da se ljube u javnosti, baš kad je on promovirao singl "Party Monster".

Justin Bieber uvjeren je kako njegova bivša djevojka Selena Gomez nije u ljubavnoj vezi s reperom The Weekndom, te kako je to u stvari samo priča za medije s ciljem promoviranja Weekndove glazbe.

Kako piše Metro, Bieber je kao glavni razlog naveo to što su Selena i Weeknd prvi put viđeni da se ljube u javnosti, baš kad je on promovirao singl "Party Monster".  Nekoliko dana poslije mediji su Selenu i snimili kako se u Los Angelesu zabavlja upravo na tu pjesmu.

Justin Bieber je hodao četiri godine sa Selenom, a Weeknd je sve do lani bio u vezi s Bellom Hadid.

Inače, mediji su proteklog vikenda snimili i Justina kako se zabavlja sa svojom starom simpatijom Kourtney Kardashian. Je li to nova ljubav na pomolu ili također predstava za medije?

>>Selena Gomez zapalila je Instagram ovom fotografijom

Komentara 3

RI
rikavac
19:14 17.01.2017.

Jako bitno vijest da li tupavko vjeruje ili ne vjeruje.

AU
austrougarskigeneral
22:06 17.01.2017.

dosadan je

LI
liliZG
11:45 18.01.2017.

Ja sam vidjela da ona ljubi njega i vješa se ko kaput na vješalicu, a mladi gospon se pravi kao da sa tim nema nikakve veze, a što je istina pokazat će vrijeme, ... samo ta prepucavanja Selena-Bieber su postalaa dosadna na svim razinama...(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije