navigacija Zvijezde 60
PROCURIO PRIVATNI SNIMAK SA SNIMANJA FILMA

Judita Franković: Glumicama je najgore kad se partner najede luka

Igrani film Fuck Off I Love You izazvao je veliki interes medija i etikete provokativnog i kontroverznog zbog slobodnijih scena nakon što je samo u nekoliko dana teaser filma pogledalo više od 118 000 gledatelja na YouTubeu.

Foto: Promo

Na društvenim mrežama You Tube i Facebook je procurio privatni snimak making of materijala sa snimanja dugometražnog igranog filma "Fuck Off I Love You"

Radi se o atipičnoj ljubavnoj sceni između dvoje glumaca koji pokušavaju riješiti različite perspektive i poglede na funkcioniranje ljubavne veze u situaciji kad se zaljube poznata glumica i anonimni momak iza susjednih vrata. Poznatu glumicu igra Judita Franković, a anonimnog momka Anđelo Jurkas. Judita igrajući Petru kaže nekoliko zanimljvih detalja os vom poslu, pa tako možemo čuti i kako je glumicama najgore kad se moraju ljubiti s partnerom koji se najeo luka.

- Ona je velika glumačka zvijezda u Hrvatskoj i regiji. On je običan momak. Oni se viđaju. Situacija pomalo slična onoj u Nothing Hillu. Samo što ona nije Julia Roberts niti je on knjižničar. Imaju različit pogled na temu mogu li glumci imati stvarne osjećaje, zaljubiti se i ostvariti vezu. Ili ne mogu jer stalno glume. Oboje jako vole film "Sex, lies & videotapes" Stevena Soederbergha. Uključili su video kameru ne bi li snimili svoj kućni video na temu viđenje veze i M/Ž odnosa - rekao je jedan od koproducenata filma Dino Senčar.

Igrani film Fuck Off I Love You izazvao je veliki interes medija i etikete provokativnog i kontroverznog zbog slobodnijih scena nakon što je samo u nekoliko dana teaser filma pogledalo više od 118 000 gledatelja na YouTubeu.

Film je trenutno u procesu završetka montaže i post produkcije, a nacionalna kino premijera se očekuje u domaćim kinima do kraja tekuće godine.

Glavne uloge tumače Judita Franković, Doris Pinčić Rogoznica, Jana Ilić Milić, Elitsa Mateva, Jelena Perčin, Iskra Jirsak, Csilla Barath, Vera Zima, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Dora Lipovčan, Petra Cicvarić, Lucija Šerbedžija, Sanja Vejnović, uz prvo glumačko pojavljivanje glazbenih zvijezda Zlatana Stipišića Gibonnija, Nine Badrić, Hladnog Piva, Zorana Predina, Tonća Huljića, pjevača skupine Kawasaki 3p Tomislava Vukelića – Tomfe, Tine Katanić, Andree Andrassy, Nives Čanović, Anđe Marić i mnogih drugih...

Riječ je o centralnom dijelu trilogije filmova scenarista i redatelja Anđela Jurkasa, nakon hvaljenog debitantskog naslova “Zbog Tebe” te prije finalnog djela trilogije, komedije “Happy End”. Kombinacija je komedije i drame s elementima erotike, krimića i akcije. Priča je to o muško ženskim odnosima, ljubavi i posljedicama ljubavi na putu do nalaženja savršene veze, a prema podacima nacionalnih i regionalnih filmskih institucija i teoretičara filma riječ je o prvoj debitantskoj trilogiji u povijesti filma u Hrvatskoj i zemljama regije na Balkanu.

Film je motiviran je sadržajem redateljeve knjige "Ona" koja će biti objavljena tokom 2017. a sniman je godinu dana od Zagreba, Rijeke, Beograda do Sydneya (Australija). Također je rezultat suradnje nekoliko zemalja (Hrvatska, Srbija, Bugarska, Slovenija, BiH). Prvi kino trailer najave filma očekuje se tokom proljeća tekuće godine. Više informacija o filmu uskoro na društvenim mrežama te službenim stranicama filma.

Učitavam video...

>>Pogledajte najavu za novi film Anđela Jurkasa s impresivnom glumačkom ekipom

Ocijeni:

1 2 3 4 5

3 (5 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

Registracija
Pogledajte još
Junior Fernandes
ODUŠEVLJEN HRANOM I LJUDIMA

Junior Fernandes: U Turskoj je ljepše nego u Zagrebu zbog klime