Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skrivaju se

Joško Lokas ponovno ljubi, njegovo srce osvojila je atraktivna Dalmatinka

joško lokas
Foto: Facebook
1/5
05.10.2015.
u 09:23

Svoju vezu novopečeni par ne skriva. Baš naprotiv, koliko uživaju jedno uz drugo svima jasno daju do znanja na društvenim mrežama

Ljubavna sreća ponovo se osmjehnula Jošku Lokasu. Nakon razvoda od splitske glumice Nataše Janjić, producent i voditelj ljubi 23-godišnju manekenku Jelenu Katarinu Kapu.

Svoju vezu novopečeni par ne skriva. Baš naprotiv, koliko uživaju jedno uz drugo svima jasno daju do znanja na društvenim mrežama.

– Sve moje stanuje u tebi – napisala je lijepa Jelena i bivša Miss turizma na svom Facebook profilu na kojem pozira s Joškom. Na fotografiju je dodala i hashtag "home", a njezini prijatelji poručili su joj "neka ljubav vlada".

Krajem rujna par je zajedno posjetio Beograd, a Jelena je tada i prvi put objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala "Voljeti i biti voljen". Prije Joška, trogirska ljepotica bila je u vezi s manekenom Vinkom Caprom.

Osim u ljubavi, Trogiranki s zagrebačkom adresom ruže cvjetaju i na poslovnom planu. Naime, nakon što je na svjetskom izboru za Miss turizma osvojila četvrto mjesto ambiciozna Jelena posvetila se inozemnoj karijeri.

Sreću nakon razvoda pronašla je i Joškova bivša supruga Nataša Janjić koja od ožujka uživa u vezi s uglednim ginekologom Markom Kisićem.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Nataša Janjić i Joško Lokas se razvode?

>>Nataša zablistala u narančastoj haljini, a podrška joj bio suprug Joško

Komentara 13

DU
Deleted user
10:06 05.10.2015.

Daj Joško, uozbilji se konačno

ĆA
ćaćaća
10:23 05.10.2015.

u prvom planu je cikara a ne joško..čini se da se mala promovira preko joška kao poznato lice u medijima...

QW
qwas33333
10:13 05.10.2015.

došlo vrijeme da se meće i u devedeset treće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije