Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni producent

Joško Lokas o vezi sa 19 godina mlađom manekenkom: 'Naša veza je opuštena i zabavna'

joško lokas
Foto: Facebook
1/7
07.10.2015.
u 09:08

– Taj osjećaj kad spoznate ljubav i podijelite je s partnerom, to je trenutak za koji se isplati živjeti bez obzira na to koliko će trajati – smatra Lokas

Nedugo nakon što je medijima odjeknula vijest da Joško Lokas ljubi 19 godina mlađu manekenku i bivšu Miss turizma Jelenu Katarinu Kapu, producent i bivši voditelj vijest je ekskluzivno odlučio potvrditi za Story.

– Jelena i ja smo odnedavno zajedno, u jednoj vrlo opuštenoj i zabavnoj vezi koja zbog obostranih čestih obveza i putovanja trenutačno funkcionira snalaženjem po aerodromima i kombiniranjem putovanja. Ali guštamo kad se spojimo. Uglavnom, ne skrivamo se jer smo ovo ljeto nekoliko puta bili u Šibeniku, Splitu i, evo, u Beogradu sa zajedničkim prijateljima – priznao je Lokas

Sudeći prema Jeleninom Facebook profilu, par je u vezi od 11. kolovoza, a gdje je 42-godišnji producent HTV-ova showa ''The Voice'' upoznao 23-godišnju studenticu odnosa s javnošću na VERN-u – nije poznato.

Podsjetimo, Jošku je ovo prva veza nakon razvoda od glumice Nataše Janjić. Prije nje bio je u braku s novinarkom Ivanom Silom s kojom ima kćer Nou te sinove Tomu i Jakova. 

Unatoč ljubavnim neuspjesima, u ljubav nikada nije prestao vjerovati. – Taj osjećaj kad spoznate ljubav i podijelite je s partnerom, to je trenutak za koji se isplati živjeti bez obzira na to koliko će trajati – zaključio je Lokas.

>>Joško Lokas ponovno ljubi, njegovo srce osvojila je atraktivna Dalmatinka

>>Nataša Janjić i Joško Lokas se razvode?

Komentara 17

ĆA
ćaćaća
10:41 07.10.2015.

pristao je reklamirati malu preko sebe a za uzvrat dobije veliki popust...

LI
lietuva
09:26 07.10.2015.

Ne znam baš, cura je mlada, a prostata je neumoljiva...

LU
Lujo123
09:31 07.10.2015.

Je sve su one manekenke, voditeljice, spisateljice, a u stvari sve se bave najstarijim zanatom. E moj lokas za novce koje će ti popaliti mogel bi dobiti svaki dan drugu takvu "manekenku"! Sjeti se kaj sam ti rekel!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije