Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika ljubav

'Karlo je bio gospodin, ali je imao primjese fakina. Sve je ljude zaveo'

josipa lisac
Foto: Instagram
1/4
29.05.2015.
u 15:03

Metikoš joj je ostao vječita inspriacija pa ga se često prisjeti. Ovog puta napravila je to i na svom Instagramu, objavivši njihovu fotografiju, ali i prigodni status

Josipa Lisac i Karlo Metikoš legendarni su glazbeni i ljubavni par. Njihova ljubav živi do danas, zahvaljujući Josipi koja vjerno odaje počast svom Karlu.

Metikoš joj je ostao vječita inspiracija pa ga se često prisjeti. Ovog puta napravila je to i na svom Instagramu, objavivši njihovu fotografiju, ali i prigodni status.

- Pamtim ga po svim ludostima koje je radio i odmah se krenem smijati. Kad bi vidio da nisam dobre volje, odmah bi me krenuo nasmijavati, izvoditi psine, dok god me ne oraspoloži. Bio je izuzetno duhovit. Uvijek je bio u velikom društvu i što bi ljudi više padali od smijeha, on bi postajao sve smješniji. Ludnica totalna. Karlo je bio gospodin, ali je imao primjese fakina. Sve je ljude zaveo. I muškarce i žene - napisala je Josipa.

>>Josipa Lisac nije uspjela sletjeti u Split pa morala otkazati koncert!

>>Otvorena izložba "Osamdesete - slatka dekadencija postmoderne"

Komentara 17

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
18:26 29.05.2015.

Ma Josipa Lisac je jedina,PRAVA kraljica hrvatske estrade,trebat ce svjetlosne godine da je neko nasljedi.I to mislim kompletno kao osoba.I privatno i profesionalno.

Avatar Dameanu
Dameanu
09:21 30.05.2015.

Ma Josipa je carica par exellence!

LE
LeandroZG
15:19 29.05.2015.

Istinska umjetnica, Lady Gaga prije Lady Gage, samo sto Josipa zna pjevati za razliku od gore spomenute

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije