Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dobro očekujem i svima želim'

Josipa Pavičić Berardini podvrgla se dvostrukoj mastektomiji

Josipa Pavičić
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/4
11.02.2015.
u 08:35

Voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić Berardini podvrgla se dvostrukoj mastektomiji

Voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić Berardini podvrgla se dvostrukoj mastektomiji. Josipa se na taj potez odlučila nakon borbe s karcinomom dojke.

Nakon pobjede bolesti, podvrgla se genetičkom testu u Italiji, a on je pokazao da postoji visok rizik od ponovnog oboljenja od opake bolesti. Josipa se nakon toga odlučila na operaciju u Zagrebu, gdje ju je operirao tim na čelu s dr. Andrejem Rothom. Iako živi u Italiji, Josipa se odlučila operirati u Hrvatskoj jer ima veliko povjerenje u naše liječnike, piše Story. Nakon svega, kaže Josipa, vjeruje u dobro.

– Vjerujem u dobro. Dobro priželjkujem i dobrom se nadam. Dobro očekujem i dobro svima želim! Osjećam se piscem u duši, tako najbolje znam pokazati sve svoje emocije, sve što mislim, osjećam, sve ono što doživljavam i što sanjam. Trenutno pišem knjigu, svoju priču o karcinomu i osobnoj pobjedi. Bit će to moja četvrta knjiga, no različita od prve tri koje su bile chic-lit štivo. Počela sam je pisati u bolnici dva dana nakon prve operacije, a u njoj nema nimalo trivijalnosti, a ni mašte. Potpuno je stvarna – otkrila je Josipa za Story.

>>Životna bitka Josipe Pavičić: Karcinom mi je promijenio život

Komentara 6

Avatar TAJSAM
TAJSAM
10:01 11.02.2015.

Iskreno nism bio tvoj fan, ali skidam kapu do zemlje, svaka čast i puno lijepih godina i mira u životu od srca ti želim te sam uz tebe. Pozdrav dobrim ljudima

JS
jasminka.smit.7
18:51 11.02.2015.

Svaka čast treba imati snage to sve proći i izdržati,iskreno puno zdravlja i pozitivne energije želim ti Josipa,velika si majka i žena,volimo te.

GL
gigi.lamorozo.9
10:52 11.02.2015.

Prvo želim ti dug život i puno zdravlja,iskreno i od srca.Ali.Jel i tu možda ima utjecaj američa glumica,da ju ne imenujem,koja je isto to napravila.Kud ide ovaj svijet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije