Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozna smrt

U moru pronađeno beživotno tijelo glazbene zvijezde 80-ih

johnny kemp
Foto: Screenshot
19.04.2015.
u 17:46

Pjevač je u Jamajku stigao kako bi nastupio na jednom kruzeru, no još nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je preminuo

R&B zvijezda Johnny Kemp koji je slavu stekao hitom 'Just Got Paid' pronađen je mrtav u 56. godini života, javlja USA Today.

Kemp je bio velika zvijezda 80-ih godina prošlog stoljeća, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je Jamajci, izvijestila je policija.

Pjevač je u Jamajku stigao kako bi nastupio na jednom kruzeru, no još nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je preminuo. Sumnja se da se utopio još u četvrtak, no to još nije potvrđeno. Njegovo leš pronašli su slučajni prolaznici nakon što su uočili da nešto pluta na površini mora.

Kemp je 1989. godine za pjesmu 'Just Got Paid' zaradio nominaciju za Grammy. Iako nakon ovog hita nije ostvario značajnije glazbene uspjehe i dalje se aktivno bavio glazbom te je nastupao po raznim koncertima diljem Amerike i obližnjih država.

>>Udo Juergens preminuo tijekom šetnje švicarskim Gottliebenom

>>Rolling Stonesi ostali bez saksofonista. Preminuo legendarni Keys

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:40 19.04.2015.

Johnny Kemp nije zvijezda, pogotovo ne R&B zvijezda.

CE
centirion
06:59 20.04.2015.

Bio sam na Jamajci! Bas se i ne čudim! Opasna je to zemlja bez reda i zakona gdje vladaju ulične crnacke rege bande. Plaze i centri za turiste su im ogradjene zidovima i žicom koje čuva policija i vojska. Bilo kakvo kretanje izvan tih zona je opasno! I sam sam bio napadnut i imao incident u Kingstonu! Ne bih tamo išao na odmor ni u ludilu!

DU
Deleted user
19:10 19.04.2015.

Ovaj 1985 u yugi nije bio zvijezda u to vrijeme balkanci su slušali brenu,mirića,salkovića i braću bajić a ne R$B.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije