Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kršio zakon

Deppu prijeti i do deset godina zatvora

johnny depp
Foto: change.org
1/4
26.05.2015.
u 21:17

Doveo je svoje jorkširske terijere Pistola i Booa u Australiju gdje snima novi nastavak 'Pirata s Kariba', bez pribavljenih odgovarajućih dozvola za pse

Australske vlasti upozorile su nedavno glumca Johnnyja Deppa da mora svoje pse odvesti iz zemlje. Glumac je prekršio strogi australski zakon o karanteni.

Doveo je svoje jorkširske terijere Pistola i Booa u Australiju gdje snima novi nastavak 'Pirata s Kariba', bez pribavljenih odgovarajućih dozvola za pse. Sada Deppu prijeti zatvorska kazna do čak 10 godina ili novčana kazna od 172 tisuće funti. Službeni istražitelji, naime, smatraju da je Depp namjerno izostavio prijaviti ulazak pasa u zemlju.

Psići su otkriveni nakon što je objavljena fotografija iz salona za uljepšavanje pasa, gdje je glumac svoje ljubimce ostavio na tretmanu. U međuvremenu, situaciju je spasila glumčeva supruga Amber Heard te je vratila njihove ljubimce u Kaliforniju. Iako su psi sada kod kuće, glumac će još neko vrijeme rješavati probleme koje su mu prouzročili.

>>Johnny Depp u problemima: Australske vlasti prijete da će mu uspavati pse

>>Amber Heard i Johnny Depp već pred razvodom?

Komentara 2

OB
ObrenM
10:28 27.05.2015.

Postenih li zakona!?Tamo ubijes par ljudi i dobijes par godina zatvora,a ne prijavis dva psica(koji nisu poznati kao prenositelji zaraza),pa ti prijeti 10 godina.Divne li civilizacije.

BO
BoliMcUrac
09:50 27.05.2015.

a sto se prodaje ovakvim naslovima i tekstovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije