Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži 25 milijuna dolara

Johnny Depp krivi menadžera za bankrot, a on mu odgovara da je krivac njegov razuzdani stil života

Johnny Depp
Foto: Justin Ng/IPA/PIXSELL
1/3
01.02.2017.
u 13:16

Glumac je samo na kupnju i održavanje nekretnina potrošio 75 milijuna dolara i sada optužuje menadžera za svoju financijsku propast

Johnny Depp prije dva tjedna tužio je bivšeg menadžera i njegovu tvrtku jer ih smatra odgovornima za velike financijske gubitke koje je pretrpio.

Menadžer mu je na to odgovorio tužbom u kojoj navodi da je jedini krivac za Deppovu financijsku propast njegov razuzdani život u kojem je trošio sumanute svote novca.

Njegov menadžer navodi da je u posjedu imao 14 nekretnina na čiju je kupnju i održavanje potrošio 75 milijuna dolara.

Stotine tisuća dolara  trošio je i na 12 skladišta u kojima su bile pohranjene umjetnine koje je posjedovao.

Depp od menadžera traži da mu isplati 25 milijuna dolara naknade jer smatra da ga je za taj novac menadžer oštetio svojim lošim odlukama.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije