Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbija priznanje

Slavni glumac ne želi Oscara, a njegov razlog će vas oduševiti

johnny depp
Foto: Big Pictures/Pixsell
1/6
13.10.2015.
u 23:23

Iako mnogi predviđaju da bi mu kipić konačno mogao stići u ruke zbog uloge u filmu "Crna misa", on otvoreno priznaje da time ne bi bio zadovoljan

Slavni Johnny Depp iza kojeg je zavidna glumačka karijera iznenadio je brojne obožavatelje izjavom na premijeri svog novog filma na London Film Festivalu. Naime, glumac je priznao je da ne želi osvojiti najprestižniju filmsku nagradu Oscar.

– Ne želim taj zlatni kipić. Nikad. I ne želim da zbog toga moram držati govore na sceni. Nominirali su me dva, tri puta. Nominacija mi je sasvim dovoljna – kazao je Depp  koji je do sada bio nominiran tri puta i to za uloge u filmovima San za životom J.M. Barrieja, Sweeney Todd: Đavolji brijač Fleet Streeta i Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera.

Iako mnogi predviđaju da bi mu kipić konačno mogao stići u ruke zbog uloge u filmu Crna misa, on otvoreno priznaje da time ne bi bio zadovoljan. 

– Kad osvojite Oscara, to znači da ste pobijedili druge, a ja nemam namjeru natjecati se. Ovaj posao za mene nije nikakvo nadmetanje – zaključio je Depp.

>>Johnny Depp u problemima: Australske vlasti prijete da će mu uspavati pse

>>Johnny Depp prekršio obećanje da se neće opijati na snimanju

Ključne riječi

Komentara 5

LO
loza
23:47 13.10.2015.

U pravu je dovoljno je biti nominiran, ista težina kao da je osvojio Oskar, pogotovo sa time što je opče poznata stvar da Oskar nečesto završi u rukama čisto zbog različitih struja.

CA
Cafa
02:09 14.10.2015.

Aha to su one fore ja sam alternativac ja sam iznad vas. Toliko sam cool da mi ni Oscar nije cool. Jel to?

DU
Deleted user
07:38 14.10.2015.

Muška žena sa šeširoma ne želi oskara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije