Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slažemo se!

Obama oduševljen slavnim glumcem: On je najzgodniji Grk

john stamos
Foto: Instagram
17.04.2015.
u 20:48

John Stamos dobio je veliki kompliment od predsjednika Obame. Naime, glumac je dobio poziv da slavi grčki Dan neovisnosti u Bijeloj kući, gdje su se okupili i ostali slavni Grci

John Stamos dobio je veliki kompliment od predsjednika Obame. Naime, glumac je dobio poziv da slavi grčki Dan neovisnosti u Bijeloj kući, gdje su se okupili i ostali slavni Grci.

– Obama je rekao Johnu da su njegove kćeri gledale "Punu kuću". Dodao je i da mu je sjajan humoristični program na Foxu te dodao da je John najzgodniji Grk – izjavio je izvor za People.

Stamos je, izgleda, također uživao u slavlju te je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj ćaska s predsjednikom Obamom.

>>Popularna serija koja je obilježila 90-te vraća se na male ekrane?

>>Prepoznajete li ih? Ekipa iz 'Pune kuće' zajedno tulumarila pa otpjevala temu iz serije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije