Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko priznanje

Slavni glumac pohvalio našu zemlju: Hrvatska obala je najbolje mjesto za odmor!

john malkovich
Foto: DPA/PIXSELL
27.04.2015.
u 21:47

Naša zemlja dobila je još jedno veliko priznanje i to od slavnog velikana Johna Malkovicha.

U intervjuu za britanski Telegraph, John Malkovich, slavni američki glumac i veliki avanturist progovorio je o najljepšim mjestima na kojima je do sada bio.

Iako je obišao gotovo cijeli svijet, najbolje mjesto za odmor pronašao je upravo u Lijepoj našoj. U Hrvatskoj je na odmoru s obitelji bio nekoliko puta, a u najljepšem sjećanju ostala mu je naša obala.

-Dok smo plovili Jadranom, vidjeli smo prekrasna mjesta na hrvatskoj obali koja bi svatko trebao posjetiti.Otok Vis ima vrhunske riblje restorane, a predivna je i uvala uvala Palmižana blizu prekrasnog otoka Hvara- izjavio je holivudski glumac za ugledni Telegraph.

Otkrio je i kako mu je idealan odmor upravo onaj s obitelji. -Volimo otkrivati nova mjesta, iako pokušavam ne imati nikakva očekivanja od mjesta u koje putujemo-priznao je Malkovich.

>>U HSBC-u račune imali i John Malkovich, Joan Collins, Valentino Rossi...

>>John Malkovich pružio prvu pomoć čovjeku koji je krvario

Ključne riječi

Komentara 3

MA
masterYoda
22:01 27.04.2015.

Još da su ljudi srdačni, pa gdje bi nam bio kraj !

DU
Deleted user
01:23 28.04.2015.

legenda, ipak se pomalo sjeća svojih korijena. zar novinarka nije mogla podsjetiti čitatelje da je on hrvatskog podrijetla.

DU
Deleted user
06:19 28.04.2015.

Dosta Amerikanaca dolazi u Hrvatsku po usmenoj preporuci, onih koji su već bili! I to nam je na čast i ponos, ali... Usluga, naročito ljubaznost, osmijeh, korektne cijene taxi, prijevoz, osobito do aerodroma - sve to debelo zaostaje i za EU standardima, a da se o am./kan. razini u tom pogledu i ne govori. Pa nam to redovito zamjeraju, a naši turistički i ugostiteljski te transportni djelatnici nikako da se "trgnu" jer kritika ne bi bila da sve štima, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije