Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
knjiga tajni

Kći pokojne voditeljice otkrila nepoznate detalje iz života svoje mame

joan rivers
Foto: Press Association/Pixsell
24.05.2015.
u 21:49

Da je Joan bila česta pacijentica u ordinacijama estetske kirurgije poznata je činjenica, a njezina kći tvrdi da je Rivers imala čak 348 različitih estetskih zahvata

Melissa Rivers, kći pokojne komičarke i voditeljice Joan Rivers, objavila je knjigu u kojoj publici otkriva nepoznate detalje iz života svoje mame. Joan je poznata po oštrim i zajedljivim primjedbama kojima je častila poznate u emisiji “Fashion police”, a Melissa piše kako se Joan, osim riječima, ponekad voljela obračunati i šakama.

Jednom prilikom se s voditeljem Mattom Lauerom posvađala oko lutke Elma.

Toliko ju je željela da je Matta oborila na pod i udarila te zgrabila lutku. Da je Joan bila česta pacijentica u ordinacijama estetske kirurgije poznata je činjenica, a njezina kći tvrdi da je Rivers imala čak 348 različitih estetskih zahvata.

Mellisi je jednom prilikom priznala kako je nikada nije vezala sigurnosnim pojasom dok ju je vozila u automobilu, već bi je sjela na pod pored suvozačevog mjesta. Nikada nije bila tipična domaćica ni mama, ali zadnjih godina je otkrila hobije koje su sasvim netipični za nju. Mellisa kaže kako je Joan pod stare dane uživala u vezenju goblena i izradi  navlaka za jastuke.

>>Preminula Joan Rivers!

Komentara 4

DU
Deleted user
06:28 25.05.2015.

Ta kcer i na mrtvoj majci brze bolje zgrce movac...

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
07:48 25.05.2015.

Lesinar

DU
Deleted user
02:51 25.05.2015.

Uh, bre, oborila je Lauera ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije