Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potresna ispovijest

Slavna glumica: Sa 17 godina silovao me dečko, poslije sam se udala za njega

'Joan Collins on ladies day of Royal Ascot held at Ascot racecourse, Berkshire. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/Pixsell
26.11.2014.
u 17:47

Slavna 81-godišnja glumica priznala je da ju je drogirao i silovao kada joj je bilo 17 godina, dok je još bila djevica...

Slavna Joan Collins progovorila je prvi put o tome kako ju je silovao tadašnji dečko Maxwell Reed, za koga se poslije udala. Otkrila je to u novom dokumentarnom filmu o seksualnom nasilju ''Brave Miss World''.

Slavna 81-godišnja glumica priznala je da ju je drogirao i silovao kada joj je bilo 17 godina, dok je još bila djevica. Osjećaj krivnje doveo ju je do toga da se na kraju udala za počinitelja. Priznanje je prikazano u filmu bivše izraelske miss svijeta Linor Abargil, koja putuje svijetom i sastaje se sa žrtvama silovanja. I Linor je bila žrtva silovanja, i to samo šest tjedana prije nego što je postala Miss svijeta 1998. Joan je priznala bivšoj kraljici ljepote da je i ona bila žrtva silovanja kad joj je bilo 17 godina.

Irski glumac Maxwell Reed pozvao ju je van, a nakon izlaska dao joj rum i Colu te knjige da čita dok se on kupa. Knjige su bile pornografske tematike. – Sljedeće čega se sjećam jest to da me silovao u dnevnoj sobi. Dao mi je neku drogu, drogirao me tako što mi je stavio nešto u piće. Tada se to zvalo Mickey Finn, a danas to zovu Rohypnol. Užasno sam se osjećala – rekla je Joan. Kaže da je dugo osjećala krivnju jer je silovana. Kada ju je pozvao na spoj ponovno, pristala je. Zaprosio ju je, a ona je pristala, vjerujući da se mora udati za njega jer je ipak s njim izgubila nevinost. Zaključila je i da ga je jako mrzila.

>>"Kokain sam uzela jednom s Natalie Wood, bilo je grozno"

>>Joan Collins sa 78 godina krasi naslovnice modnih časopisa

Komentara 24

BR
brodludjaka
18:19 26.11.2014.

Malo samoreklame nije na odmet. Koliko je tek frajera Joan Collins kasnije silovala i pospremila u krevet ne piše. Ali to je isto, zar ne??? U svakom slučaju ova žena uživa u svom životu u potpunosti.

Avatar The Knight Plums
The Knight Plums
21:12 26.11.2014.

I ja sam bio i jos me siluju politicari zakonima koje donose a ja sam monarhist i ne priznajem nikoju vladu niti ijednog covjeka da je iznad mene ili bilo koga. strava.

MA
matador007
22:16 26.11.2014.

Degutantno je već danima čitati o tim"silovanjima" i ponižavajuće za one žene koje svoje silovanje nisu unovčile!!Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije