Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Latino diva

J.Lo otkrila kako se ljubi Clooney

Jennifer Lopez
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/3
24.01.2015.
u 14:59

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu sa J.Lo glumio je u filmu 'Daleko od očiju. Svojim ljubavnim umijećem nije ju impresionirao.

Mnoge žene dale bi sve na svijetu da dobiju priliku poljubiti jednog od najvećeg holivudskog šarmera Georgea ClooneyaNo, među njima nije i latino diva Jennifer Lopez.

Gostujući u emisiju 'The Daily Show' pjevačica je priznala kako je njegovo ljubavno umijeće i nije previše oduševilo. - Pred kamerama sam se ljubila s tridesetak muškaraca. Neki su bili dobri, neki nisu. George je bio OK - izjavila je pjevačica koja se s Clooneyem ljubila u filmu 'Daleko od očiju'.

Na voditeljevo pitanje je li George bio najgori pjevačica se glasno nasmijala i još jednom ponovila da je bio u redu.

>>'Ne smijem biti seksi samo zato što sam mama?'

>>Latino ljepotica ponovo ljubi!

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
05:56 25.01.2015.

Možda se ona njemu ne sviđa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije