Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'divlje purice'

Jessica Simpson objavila fotografiju svoje preslatke djece sa izleta u Texasu

jessica simpson
Foto: Instagram
1/7
27.11.2014.
u 22:31

Sa svojom djecom provodi tako vrijeme uoči Dana zahvalnosti. Odvela ih je na izlet, a fotografije s izleta objavila je na svom Instagramu...

Jessica Simpson obožava svoju malu obitelj, a najčešće vrijeme provodi sa sinom Aceom i kćerkicom Maxwell.

Sa svojom djecom provodi tako vrijeme uoči Dana zahvalnosti. Odvela ih je na izlet, a fotografije s izleta objavila je na svom Instagramu.

- Zahvalna sam na ove dvije divlje purice, napisala je šaljivo Jessica pored fotografije. Blagdane Jessica i njen suprug Eric provode u Texasu, gdje će s njenom obitelji provesti Dan zahvalnosti.

>>Čestitala je suprugu rođendan, a obožavatelje šokirala!

>>Jessica Simpson na medenom mjesecu proslavila rođendan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije