Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz kreveta

Jessica Simpson nema srama: Objavila fotku sa suprugom

jessica simpson
Foto: Instagram
1/6
25.02.2014.
u 22:52

Jessica Simpson obožava dijeliti fotografije svog privatnog života na Instagramu...


Jessica Simpson obožava dijeliti fotografije svog privatnog života na Instagramu. Koliko je daleko spremna ići, pokazala je pjevačica ovih dana kada je objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa zaručnikom Ericom Johnsonom prije spavanja.

- Poljubac za laku noć. Volim ovog čovjeka, napisala je pored fotografije Simpson. Iako su već dugo zajedno te su roditelji dvoje djece, Eric i Jessica još se nisu vjenčali. Svadbu planiraju i uzbuđeni su. Nakon svadbe, lijepa Jessica planira se ponovno posvetiti svojoj glazbenoj karijeri, koju je zbog obitelji i modnog posla zapostavila.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Jessica Simpson pokazala svoju prekrasnu obitelj

Ključne riječi

Komentara 2

DI
didazeljko
08:58 26.02.2014.

Stvarno nema srama! Trebala bi,lijepo,kao Severina,snimiti pornografski film,koji je pun "čednosti" i "srama".Tada bi u Večernjaku imala svoju stalnu rubriku kao besplatnu reklamu.....E...Barbara,Barbara.!

WO
Wookie
13:30 26.02.2014.

Zamisli ti to, snimila fotku s mužem i djecom i još k tome obučena!! sram je bilo, drolja. Trebala se skinuti do pojasa i bit u boksericama kao ona dva pedera koji imaju curice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije