Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjezdani Halloween!

Jessica postala Slash, Katy Perry smoki, a North West je slatki tvor!

halovin
Foto: Instagram
1/11
31.10.2014.
u 20:30

Pjevačica Taylor Swift maskirala se u jednoroga, a Katy Perry u omiljeni smoki. Kanye West i Kim Kardashian oduševili su sve maskom svoje curice North...

U Americi se slavi Halloween, večer u kojoj se svi maskiraju i postaju netko drugi.

Pjevačica Taylor Swift maskirala se u jednoroga, a Katy Perry u omiljeni smoki. Kanye West i Kim Kardashian oduševili su sve maskom svoje curice North. Jednogodišnja slatkica postala je tako tvor, a ponosna mama Kim objavila je fotografije djevojčice na svom Instagramu. Ni ove godine nije podbacila ni glumica Kate Hudson. Njene zabave u povodu Halloweena već su legendarne jer okupe hollywoodsku elitu pod maskama.

Ove godine ona i njezina ekipa maskirali su se u likove serije ''Sinovi anarhije''. Na zabavu je stigla i glumica Courteney Cox i to sa zaručnikom Johnnyjem McDaidom. Uskladili su se maskiravši se u likove iz horor filmova – Annabelle i Draculu. Prekrasna Jessica Alba na zabavu je došla s prijateljicom Kelly, a odjenule su se u Slasha i Axl Rosea iz grupe Guns'n'Roses.

Trudna do zuba, no briga je. Hayden Panettiere objavila je fotografiju na kojoj je maskirana u mačku. Točnije, našminkana. Za fanove na Twitteru povodom Halloweena pozirala je u minijaturnom kostimu te sa golim trudničkim trbuhom. Oduševila je i trudna Liv Tyler, koja se prerušila u pećnicu, a sjajno su se maskirali i Fergie te suprug Josh Dushamel. Bili su neprepoznatljivi. Ipak, najviše simpatija pokupio je glumac i maneken Colton Lee Haynes, koji se transformirao u Shrekovu princezu Fionu.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Ellen Degeneres ove godine maskirala se u Amal Clooney

>>Hugh Grant kao jelen, a njegova bivša stigla u kavezu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije