Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pamtit će to zauvijek

Jessica Alba imala je čudan susret s policajcem, evo kako je završio

Jessica Alba
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/3
18.01.2017.
u 14:09

Policajac je bio istetovirao Jessicino lice na svoju ruku i kad joj je pokazao tetovažu, glumica je bila u šoku

Glumica Jessica Alba imala je neobičan susret s policajcem kojeg je srela ispred kuće svoje prijateljice u Los Angelesu.

Policajac se zaustavio ispred kuće i zamolio Jessicu da mu posveti trenutak. Ona je pristala, a on je podigao rukav svoje policijske odore i pokazao tetovažu njezina lica na svojoj ruci. 

– Ovo je tako čudno, nikad mi se ovako što nije dogodilo – govori Jessica u videu koji je objavila na Instagramu, a koji je zabilježio njezin susret s policajcem. Napisala je kako je tetovaža jako cool i drago joj je što joj je policajac to pokazao. 

 

>>Jessica Alba ima tajno oružje za njegu kose i nije riječ o skupom preparatu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije