Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMICA IMA TAJNO ORUŽJE

Jennifer Lawrence: Moja guza je prokleta! Njome sam zamalo ubila čovjeka

Jennifer Lawrence
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
08.12.2016.
u 12:32

Očešala sam se o stijene guzom, no jedan kamen se odvojio i pokrenuo lavinu. Kamenje je palo na našeg tehničara zvuka i skoro ga ubilo, a potpuno mu je slomilo opremu - ispričala je Jennifer

Brojne zvijezde rado dolaze u show Grahama Nortona na BBC-ju i rado otkrivaju detalje iz svog života. Nedavno je tako Robbie Williams priznao kako ga je prije nekoliko godina u hotelu zadovoljila nepoznata žena, a Jennifer Lawrence je ovog tjedna rekla kako je stražnjicom zamalo ubila čovjeka! Dogodilo se to tijekom snimanja filma "Igre gladi" na Havajima.

Znak od Boga

- Snimali smo na stijenama koje lokalno stanovništvo smatra svetim, a na njih ne smijete sjesti goli ni u kupaćem kostimu, kako ne bi došle u dodir s genitalijama. No, ja sam bila u ronilačkom odjelu, i jako me zasvrbilo. Očešala sam se o stijene guzom, no jedan kamen se odvojio i pokrenuo lavinu. Kamenje je palo na našeg tehničara zvuka i skoro ga ubilo, a potpuno mu je slomilo opremu - ispričala je Jennifer i dodala kako je lokalno stanovništvo bilo uvjereno da je to znak od Boga.

- Ispada da je moja guza pokrenula prokletstvo - kazala je Jennifer.

>>Robbie Williams ispričao najčudniju seks-priču ikada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije