Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intimna ispovijest

Slavna glumica progovorila o stravičnoj obiteljskoj tragediji koja joj je promijenila život

Jennifer Hudson
Foto: Instagram
1/8
09.10.2015.
u 10:23

Iako je do sada izbjegavala u intervjuima govoriti o strašnoj tragediji u kojoj je izgubila majku, brata i nećaka, glumica je u svom posljednjem intervjuu odlučila otvoriti dušu

Glumica i pjevačica Jennifer Hudson bila je na vrhuncu karijere kada joj je u listopadu 2008. šogor William Balfour ubio njezinu majku, brata i sedmogodišnjeg nećaka iz osvete jer ga je ostavila Jenniferina sestra Julia. 

U svom najnovijem intervjuu za Glamour magazin Jennifer je otkrila da je najteže trenutke u životu uspjela prebroditi uz pomoć sina Davida kojeg je donijela na svijet 2009.

– Stalno govorim Davidu da mi je on spasio život – kazala je glumica.

Dodala je i kako ne voli o svojoj obiteljskoj tragediji razgovarati s ljudima koji tako nešto nisu nikada doživjeli.

– To je zaista frustrirajuće za mene kada neko želi razgovarati sa mnom o hororu koji sam proživjela, a nikada nije prošao kroz tako nešto – izjavila je Jennifer.

– Uvijek im poželim reći da se ne trude razgovarati sa mnom o tome jer ne znaju ništa – iskrena je bila glumica.

Unatoč tome što je ostala bez obitelji, Williamu, koji je od 2012. u zatvoru, sve je oprostila.

– Osjećam da to nije bila njegova pogreška. Tako je naučen. Tako je odgojen. Htjeli smo mu pružiti ljubav, ali on je bio nedostupan. Tijekom suđenja doznali smo mnogo toga o njegovu djetinjstvu, za što nismo znali. Nikad nije dobio priliku. Da je dobio ljubav kakvu je moja majka dala nama, možda bi dobio priliku. Kako čovjek ne bi suosjećao s time – izjavila je glumica nedugo nakon što je Balfour osuđen.

>>Polubrat pjevačice Jennifer Hudson izbo partnera svoje bivše žene

>>Jennifer Hudson: Oprostila sam čovjeku koji mi je pobio obitelj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije