Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cvjetaju ruže

Jelena Veljača i Dražen Čuček uživaju u ljubavi

dražen čuček
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/3
01.03.2015.
u 13:42

Njihova romansa, koja je planula dok su zajedno radili na predstavi “Prava stvar”, mnoge je iznenadila, ali Jelena i Dražen neometano uživaju u nježnosti

Premijeru predstave “Jučer sam se sjetio plave”, koja je u petak navečer izvedena u zagrebačkom kazalištu Vidra, došla je gledati glumica, književnica i producentica Jelena Veljača.

Pratnja joj je bio njen novi dečko, kolega glumac Dražen Čuček. Njihova romansa, koja je planula dok su zajedno radili na predstavi “Prava stvar”, mnoge je iznenadila, ali Jelena i Dražen neometano uživaju u nježnosti. Otkako su procurile njihove prve zajedničke fotografije, par se nije oglasio o svojoj vezi, ali ponekad zbilja slika govori tisuću riječi.

>>Jelena Veljača ljubi kolegu glumca, par već živi zajedno

>>Jelena Veljača: Želim si ljubav zbog koje se rađaju djeca

Komentara 7

Avatar think pink
think pink
11:52 02.03.2015.

jelena je jedna od najpozitivnijih i najmoralnijih javnih osoba. pravi je užitak čitati njene nedjeljne kolumne i uvjeriti se da još uvijek postoje normalne osobe sa normalnim razmišljanjima... koje usto imaju hrabrosti to i javno reći.

Avatar Honduras
Honduras
12:07 02.03.2015.

nadam sa da je čuček svjestan sa kakvom je izuzetnom osobom u vezi... i da će to znati cijeniti i čuvati. gospodična jelena je osoba koju bi svaki pametan i moralan čovjek poželio u svom životu - bilo kao prijateljicu, bilo kao djevojku ili suprugu. nažalost ne znam ju osobno, ali sudeći po tekstovima koje piše u jutarnjem, uvjeren sam da se radi o rijetko kvalitetnoj osobi - pametna, moralna, inteligentna, duhovita, hrabra. i svoja. želim joj puno sreće i veselja u životu.

Avatar ivanvard
ivanvard
22:19 01.03.2015.

Dobar izbor dečka Jelena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije