Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njegovane glumice

Jelena Veljača, Ana Begić Tahiri i Kristina Krepela isprobale izvanredan ritual ljepote

loreal
Foto: John Pavlish
1/6
15.12.2014.
u 15:54

Jedinstven spoj osam esencijalnih ulja: lavanda, ružmarin, geranij, naranča, ruža, kamilica, mažuran i lavandin doprinose hidrataciji i hranjenju kože te ona postaje meka, čvršća i blistava.

Naše poznate dame, glumica i spisateljica Jelena Veljača, glumica Ana Begić Tahiri i glumica Kristina Krepela među prvima uvjerile su se u djelotvornost izvanrednog rituala ljepote, Nutri-Gold Extraordinary, kojim L’Oréal Paris nastavlja priču o dragocjenim uljima. Riječ je o prvoj L'Orealovoj liniji za njegu lica bogatoj dragocjenim esencijalnim uljima koja intenzivno hrani i hidratizira kožu te je čini izvanredno blistavom.

Koža je izložena negativnim vanjskim utjecajima (vjetar, onečišćenje, hladnoća, isušujuća toplina…) te može postati suha, zategnuta i bez sjaja. Ova dnevna krema hrani i vlaži kožu te joj daje osjećaj ugode i mekoće. Bogata je, među ostalim, uljem lavande i ružmarina te ekstraktom jasmina. 

Inkapsulirane mikrokapljice ulja rastapaju se u dodiru s kožom. Lagana tekstura brzo se upija i ne ostavlja masan trag na koži. Idealna njega za upotrebu tijekom cijele  godine.

Dnevna krema za lice BOGATA uljima

• BARŠUNASTA HRANJIVA TEKSTURA S MIKROKAPLJICAMA ULJA

• ESENCIJALNA ULJA LAVANDE I RUŽMARINA

• HRANI, DAJE BLISTAVOST, HIDRATIZIRA

 

SUHO ULJE ZA BLISTAV TEN

Jedinstven spoj osam esencijalnih ulja: lavanda, ružmarin, geranij, naranča, ruža, kamilica, mažuran i lavandin doprinose hidrataciji i hranjenju kože te ona postaje meka, čvršća i blistava. Ugodan aromatičan miris esencijalnih ulja. Lagana formula suhog ulja brzo se upija, bez masnog traga na koži. Koža je trenutno nahranjena, hidratizirana i blistava. Iz dana u dan postaje napetija, izgleda glađe i djeluje obnovljeno. Koristite svakodnevno, ujutro i/ili navečer, pojedinačno ili uz dnevnu kremu za lice. 

 

Nebrojene su mogućnosti upotrebe ulja….

• Ulje se koristi ujutro i/ili navečer, samostalno ili uz kremu, za potpuni osjećaj ugode na licu i meku kožu.

• Blistav početak novog dana: nanesite svako jutro tri kapljice ulja na lice te ga blago umasirajte kako biste mu  podarili svježinu.

• Hranjiva kupka navečer: četiri do pet kapljica ulja nanesite na lice i vrat te ih nježno umasirajte potezima od područja vrata prema obrazima.

• Za isušene zone: malu količinu ulja nanesite na suhe zone lica-jagodice, nos ili bradu kako biste nahranili kožu.

• Za izvanrednu blistavost tena precizno nanesite malu količinu ulja na područje jagodica.

Komentara 1

SA
SamoMalo
03:50 17.12.2014.

Dragi VL dosta nam je besplatnog oglasa. Jel to mozda copy/past PR teksta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije