Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznate Hrvatice

Jelena Rozga: Sad mi je jasno zašto svi šuškaju o 50 nijansi sive

rozga
Foto: John Pavlish
1/4
02.09.2015.
u 17:21

Poznati Hrvati odmor od brojnih obveza pronašli su uživajući u suncu, moru i knjigama, a s nama su podijelili koje knjige čitaju

Erotska fantazija, krimići, hororci pa čak i Biblija. I naši poznati i slavni godišnji odmor vole provesti uz dobru knjigu. Tijekom godine su, kažu, prezaposleni da bi izdvojili vrijeme za čitanje pa svaku priliku godišnjeg koriste kako bi uz knjige barem malo mislima pobjegli u drugi svijet, a s nama su podijelili koje knjige biraju za odmor, koje žanrove najviše vole i koje su im najdraže knjige.

Podizanje prašine

Pjevačica Jelena Rozga, koja u ljetu uživa s dečkom Stjepanom Hauserom, tako nam je otkrila da je ovo ljeto odlučila pročitati hit E. L. James "50 nijansi sive".

– Nakon filma, odlučila sam ovo ljeto pročitati "50 nijansi sive" i vidjeti zašto se digla tolika prašina... Sada znam – uz smijeh nam je otkrila zgodna plavuša.

Kolumnistica i stand-up komičarka Andrea Andrassy, koju smo gledali u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", obožava čitati te je na svom kratkom godišnjem najviše vremena provodila uz knjige.

– Za mene je savršeni godišnji onaj na kojem pročitam puno knjiga. Bila sam na moru osam dana i pročitala četiri, tako da sam zadovoljna – rekla je Andrea. Svoje najdraže knjige i savjete što pročitati rado je podijelila s nama. – Svakako preporučujem "The Shining" Stephena Kinga i njegov nastavak "Doctor Sleep." Knjiga koja me oduševila je i "A man called Ove" Fredricka Backmana kao i "Terapija" Sebastiana Fitzeka.

I naravno, moram preporučiti knjigu "Dnevnik gradske cure" autorice Andree Andrassy – ja je još nisam pročitala, ali kažu da je okej – uz smijeh nam je rekla Andrea.

Glumica i voditeljica Nives Čanović prije početka novog RTL-ova showa "Zvjezdice" odmara se uz krimić. – Trenutačno mi je u rukama knjiga Gorana Tribusona "Gorka čokolada" koja govori o privatnom istražitelju Baniću koji se pojavljuje u njegovim romanima (Siva zona, Bijesne lisice, Noćna smjena). Ovaj krimić baš paše uz opuštene ljetne dane – rekla je simpatična Nives. Na plaži je uspjela pročitati još nekoliko knjiga. Među njima je i knjiga Louise Hay "I vi možete imati izvanredan život" .

Knjige za izgubljene

– Malo afirmacije, pozitivnih misli i optimizma za početak godišnjeg – rekla je voditeljica. Sretna je jer je napokon našla vremena da pročita knjigu "Djevojka na rubu živčanog sloma" Lorne Martin. – Spremala sam se pročitati ovu knjigu već godinu dana i tek sam sad našla vremena. Moje preporuke za sve tri knjige. Obožavam čitati, a ljeto je pravo vrijeme za to – zadovoljno je rekla Nives.

Ivana Marić, koju ćemo uskoro gledati u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", odmor od poslovnih obveza pronalazi čitajući Jorgea Bucaya.

– On mi je redovna literatura. Sve njegove knjige sam već pročitala, neke i više puta i od srca ih preporučujem svima koji se nekad osjete izgubljeno – rekla nam je Ivana. Voli čitati i biografije poznatih, od glazbenika do svetaca, a ovog ljeta čita i biografiju glazbenika Milesa Davisa. Kada ima slobodnog vremena, jedna od knjiga koje voli čitati jest i Biblija, za koju kaže da je to knjiga koja se uvijek čita i da je uvijek iznova otkriće i ispunjenje.

>>Lijepo nam je, uživamo zajedno kad god nam to poslovne obveze dopuste

>>'Najljepša sam si nakon posjeta frizeru'

Komentara 18

MR
mrki69tua
18:02 02.09.2015.

P.S. Rozga laže, ta ni križaljku u Slobodnoj ne bi mogla rješiti, a kamoli knjigu pročitat.

MR
mrki69tua
18:02 02.09.2015.

Al je ono film? Ugasija san ga nakon 20 minuta, smeće!

AT
atomskiludwig
01:28 03.09.2015.

Najrade bi ju gadao dildosima svaki dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije