Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeni virtuozi

Jelena Rozga i Stjepan Hauser zagrljeni na koncertu Gibbonija i Olivera u Puli

27.08.2016., Pula - U prepunom pulskom Amfiteatru u sklopu turneje Familija Live koncert odrzali Zlatan Stipisic Gibonni i Oliver Dragojevic.  Jelena Rozga i Stjepan Hauser.   Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/2
29.08.2016.
u 12:45

Jelena Rozga užovala je u Gibinu i Oliverovu nastupu, ali i u onome svog dečka Stjepana Hausera

Trosatnim koncertom u pulskoj Areni Oliver Dragojević i Gibonni uz pomoć gostiju iznenađenja 2Cellosa pokazali su da ih s razlogom zovemo glazbenim virtuozima. Pula je samo jedan od gradova u kojima dvojica Splićana promoviraju svoj zajednički album “Familija” s kojeg su pjesme poput “Onako, od oka” i “Gdje to piše” već sad hitovi.

Osim novih pjesama, zapjevala su dva glazbena vuka publici svoje stare i dobro poznate hitove. Na oproštaju su Gibo i Oliver obožavateljima u Areni poručili: “Vi ste naša obitelj!”

Ovu glazbenu poslasticu svojih sugrađana nije propustila ni Jelena Rozga, koja je s puno pažnje i podrške pratila i nastup svog dečka Stjepana Hausera iz 2Cellosa. U romantičnom okruženju Arene i u neponovljivim glazbenim zvucima Olivera i Gibonnija uživala je i bivša manekenka Iva Balaban sa suprugom Boškom Balabanom.

Sljedeći zajednički nastup Gibonni i Oliver održat će 7. listopada u Spaladium Areni. 

>>Oliver Dragojević i Gibonni najavili u Puli zajednički koncert u Areni

>>Jelena Rozga 39. rođendan proslavila u zagrljaju dečka

Komentara 2

LE
LeonardS
16:49 29.08.2016.

Svu im sreću želim kao i svakom živom biću ali meni su oboje toliko antipatični da nemam riječi

Avatar sniper
sniper
18:02 29.08.2016.

Ah, da ovo nisam pročitao mislim da nočas nebi baš ugodno spavao. Hvala Večernjaku šta nam ovakvim tekstovima omogućava ugodan san

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije