Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Balašević:

Kći poznatog glazbenika: 'Ležala sam nepokretna, bez osjećaja u čitavom tijelu'

jelena balašević
Foto: Screenshot
09.02.2016.
u 20:03

– Nije to priča kojom želim skrenuti pozornost na sebe. Dovoljno mi je što sam svaki dan od kad sam prohodala, svojim drukčijim korakom privlačila poglede koji su me, priznajem, pogađali... – kaže Jelena Balašević

Kći poznatog glazbenika Đorđa Balaševića, Jelena Balašević, odlučila je napisati knjigu o teškom životnom razdoblju koje je prolazila prije 17 godina kada je stradala u prometnoj nesreći.

U objavi na Facebooku otkrila je kako je nakon nesreće ležala nepokretna u krevetu, bez osjećaja u cijelom tijelu. Ipak, kaže kako to neće biti knjiga o nesreći već o sreći.

– Prije 17 godina, u ovo vrijeme bila sam na odijelu intenzivne njege u Novom Sadu. Vratna kralježnica mi je stradala u prometnoj nesreći i i ležala sam nepokretna, bez osjećaja u čitavom tijelu. Nije to priča kojom želim skrenuti pažnju na sebe. Dovoljno mi je što sam svaki dan od kad sam prohodala, svojim drugačijim korakom privlačila poglede koji su me, priznajem, pogađali... Prošlo je od tada toliko misli, i radosti i bijesa, kompleksa, zaključaka, košmara, ali prije svega prelijepih dana koji nas podsjećaju na to koliko je život dragocjen. Zbog svih nas koji se borimo, koji smo nekada sebi teški, koji ne znamo zašto se nešto dogodi i tješimo se da je moralo, odlučila sam svoju priči podijeliti u knjizi. ''Pišeš o nesreći koju si doživjela?'' Ne. Neće to biti knjiga o nesreći. To je samo zaplet. Bit će to knjiga o sreći – objavila je Jelena Balašević. 

 

Pre 17 godina, u ovo vreme bila sam na odeljenju intezivne nege u Novom Sadu.Vratna kicma mi je bila povredjena u...

Posted by Beba Balasevic on Saturday, February 6, 2016

>> Jelena Balašević: 'Počelo psihičkom torturom. Sve dok nije pao prvi šamar'

Komentara 13

MI
mirr
21:38 09.02.2016.

ruzna na matorog

MA
mare0801
16:38 10.02.2016.

mislim,ok,napisala je knjigu,i sto cemo sada?

OK
okus
09:44 20.04.2016.

Sve najbolje Jelena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije