Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u Kerempuhu

„Jedva čekam da se popnem na pozornicu“

igor geržina
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
09.10.2015.
u 16:33

Igor Geržina: Saksofon i ja

Hrvatska saksofonska senzacija, kako ga od milja zovu radijski prezenteri, ove godine slavi okruglih 30 godina od kada svira saksofon, a tim povodom najavljuje veliki koncert 12. listopada u zagrebačkom kazalištu Kerempuh gdje će mu se pridružiti i brojni gosti.

Igor Geržina, naš najbolji saksofonist, dobitnik je brojnih glazbenih nagrada među kojima se nalazi i osam Prina te šest nagrada Status za naboljeg instrumentalista godine.

„Jako se veselim koncertu prije svega jer će sa mnom na bini biti moji dugogodišnji frednovi i kolege, odlični glazbenici, svi redom s pedigreom. Također sam polaskan veseljem s kojim su vokalne zvijezde pristale biti moji gosti. Ipak, najdraže mi je što je odaziv publike iznad svih mojih očekivanja, a povrh svega, nadam se da ovaj koncert nikako neće biti vrhunac moje karijere, već početak jednog novog putovanja.

Moram i pohvaliti sve ljude koji su uključeni u organizaciju koncerta, posebno svoju suprugu Andreu koja je odradila doslovno nemogući posao u organizaciji kao da to radi oduvijek.

Jedva čekam da se popnem na pozornicu!“

Na svečanom koncertu na pozornici će mu se pridružiti i dragi gosti, kolege glazbenici s kojima je surađivao u svojoj dugogodišnjoj karijeri: Aki Rahimovski, Nina Badrić, Jacques Houdek, Bane – Songkillers, Ervin Baučić, Valerija Nikolovska, Mirza Soul Shadow te zbor Izvor.

Svečani ugođaj kazališta, odličan glazbeni ansambl i izuzetni gosti garancija su vrhunskog glazbenog spektakla i sigurni smo da će svi posjetitelji tu večer uživati  te tako na najljepši način podržati glazbu i stvaralaštvo ovog vrhunskog umjetnika!

Ne propustite ovaj jedinstveni događaj, požurite, svoje ulaznice možete kupiti u sustavu Eventim ili ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije