Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna plavuša

Iz preslatke djevojčice izrasla u jednu od najtraženijih svjetskih ljepotica

gigi hadid
Foto: Instagram
1/6
06.05.2015.
u 19:30

Iako joj je tek 20 godina, ova ljepotica niže zavidne manekenske uspjehe. Iza nje su kampanje za Sports Illustrated, VMAN, Elle, Graziju, Cleo i Vogue, a krajem siječnja proglašena je modelom godine.

Predivna Viktorijina anđelica Gigi Hadid na svom Instagramu prisjetila se svog djetinjstva i svojim fanovima otkrila kako je izgledala kao djevojčica.

– Pogled u prošlost kada mi je mama bila jedini stilist i fotograf u životu – napisala je lijepa Gigi pokraj fotografije koja je oduševila njene fanove.

– Izgledaš kao da si kći anđela – poručila joj je jedna pratiteljica na društvenoj mreži. 

Iako joj je tek 20 godina, ova ljepotica niže zavidne manekenske uspjehe. Iza nje su kampanje za Sports Illustrated, VMAN, Elle, Graziju, Cleo i Vogue, a krajem siječnja proglašena je modelom godine na Daily Front Row Fashion Awardsima u Los Angelesu.

Sudeći prema fotografijama iz prošlosti i sadašnjosti, mladu manekenku očekuje još blistavija manekenska karijera u budućnosti.

>>Ova ljepotica proglašena je modelom godine!

>>Kraljica top lista i dame s pista! Kako se zabavljaju Taylor i prijateljice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije