Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borna Rajić:

'Je li Hrvatima komunizam isprao mozak ili misle da znaju bolje od Krista'

borna rajić
Foto: Screenshot
27.03.2015.
u 16:54

Bivša supruga Luke Rajića izazvala je buru reakcija nakon što je izjavila kako je siromaštvo odraz neznanja, a ne sudbine ili Božje volje

– Tražite i dobit ćete. Jer Bog sve što je stvorio je skladno, lijepo i u izobilju. Siromaštvo je odraz neznanja, a ne sudbine ili Božje volje. Promijenite obrasce i živite život u svoj njegovoj punini i ljepoti. Probudite se – rekla je u svojoj videokolumni pod nazivom "Ljepota iz duše" bivša supruga Luke Rajića Borna Rajić, nakon čega je već danima na meti kritika.

No, sada se na svom profilu na Facebooku osvrnula na kritike novim statusom.

– Je li nespremnost Hrvata, deklariranih katolika, da prihvate poruku Borne Rajić da siromaštvo nije od Boga, rezultat pedesetgodišnjeg komunističkog ispiranja mozga ili oholosti da oni znaju bolje od Krista? – pita se Hrvatica s pariškom adresom.

Time valjda želi poručiti kako je njezina poruka shvaćena pogrešno. Vi procijenite sami.

Foto: Screenshot Facebook

>> Predavanja Borne Rajić: 'Rijetko se nailazi na očigledniji poučak koliko novac malo vrijedi'

Ključne riječi

Komentara 103

4M
4mazge
17:56 27.03.2015.

ava karabatić je za ovu Sokrat!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
17:38 27.03.2015.

Nebi ova prikaza imala s cime ni onu stvar obrisat da se nije rastala i vrijeđa devedeset posto hrvata otkud joj pravo?

MM
Matan matan
17:37 27.03.2015.

Da tocno je to sto si rekla ali sta ti imas s tim.Sirota moja ti niti si bogata a izobilje ti nemozes ni pojmiti.Ti da si bogata zivjela bi u izobilju mudrosti i zadovoljstva a ovako zivis u frustracijama i potrebi da te netko primjeti.Kad se pronadjes ako se ikad pronadjes mozda ces se sramiti sama sebe.Ipak vjerujem da su opijati ovdje napravili svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije