Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najpoznatija crnogorka

Abramovic: Prevario me Jay Z!

jay z
Foto: Screenshot/Vine
20.05.2015.
u 11:44

Abramovic je izjavila kako se odlučila pojaviti u videu te je dopustila reperu da prilagodi djelo svom spotu, a sve pod uvjetom da on donira novac u institut ''Marina Abramovic'', što on nije napravio

Umjetnica Marina Abramovic prozvala je Jay Z-ja tijekom intervjua. Tvrdi da ju je slavni reper iskoristio tijekom snimanja spota ''Picasso Baby'' 2013. godine.

Za spot je ona adaptirala svoje djelo ''The Artist Is Present''. Abramovic je izjavila kako je odlučila pojaviti se u videu te je dopustila reperu da prilagodi djelo svom spotu, a sve pod uvjetom da on donira novac u institut ''Marina Abramovic'', što on nije napravio.

– Dan prije snimanja, Jay je došao u moj ured. Napravila sam cijelu prezentaciju za njega i rekla mu da ću ja pomoći njemu, ako on pomogne meni. Potom me potpuno iskoristio. Nije pošteno – rekla je Marina. Dodala je da je, primjerice, s Lady Gagom sjajno surađivala. – Nikad više neću ni s kim surađivati. Bila sam jako naivna. Nisam imala pojma da bi se ovo moglo dogoditi. Jako okrutno. Klonit ću se tog svijeta – zaključila je Marina u intervjuu koji je dala za magazin Spike.

>>Marina Abramović nagovorila Jay Z-ja da repa šest sati bez stanke

>>Da sam ostala u bivšoj Jugoslaviji, pokopali bi me u masovnoj grobnici

Ključne riječi

Komentara 2

ST
steiner
14:09 20.05.2015.

Niko normalan ne moze crncu vjerovati.

DU
Deleted user
09:30 21.05.2015.

Što očekivati od bivšeg pripadnika bande, dilera i kriminalca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije