Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena glumica

Janjić o razvodu: 'Mislim da više nikada neću promijeniti prezime'

Nataša Janjić Lokas
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
29.01.2015.
u 15:24

Pola godine nakon što se rastala od Joška Lokasa glumica je komentirala povratak svom djevojačkom prezimenu i otkrila zašto rijetko pristaje na medijske istupe

Glumica Nataša Janjić prije pola godine razvela se od producenta Joška Lokasa i vratila svoje djevojačko prezime. O raspadu braka i bračnim problemima nikada nije željela javno govoriti. Ipak, za In magazin komentirala je povratak svom djevojačkom prezimenu.

– Nikad ne reci nikad, ali mislim da ne bih nikad više promijenila svoje prezime. Netko bi me stvarno morao dobro uvjeriti u suprotno – izjavila je glumica. Otkrila je i zašto rijetko pristaje na medijske istupe. 

– Teško se nosim sa svojom slikom kroz intervjue i zato ih ne volim i rijetko ih dajem. Taj balon naše slave je toliko smiješan, ali svi smo pristali na taj cirkus – ističe lijepa Splićanka sa zagrebačkom adresom. Svoj privatan život i dalje nastoji sačuvati samo za sebe.

>>Nataša Janjić proslavila 33. rođendan u društvu prijatelja

>>Nataša Janjić i Joško Lokas se razvode?

Komentara 4

KG
KG002
15:55 29.01.2015.

Nadam se da je naučila i da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći.

FE
Fenomen27
06:46 30.01.2015.

Izgleda da je i Lokas dobio sto je zasluzio. Sreca zasnovana na tudjoj nesreci uvijek ima rok trajanja

QW
qwas33333
22:37 29.01.2015.

znači ostavlja prezime Lokas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije