Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno otkrila

Janice Dickinson: Bill Cosby me drogirao i silovao!

janice dickinson
Foto: Screenshot
1/5
19.11.2014.
u 10:10

Sve se, kaže Janice, dogodilo 1982. godine kada ju je Bill pozvao na večeru kako bi ugovorili detalje vezane za njenu ulogu u seriji 'The Cosby Show'...

Broj žrtava Billa Cosbyja raste iz dana u dan. Posljednja u nizu žena koja je izašla u javnost s pričom o silovanju je supermodel Janice Dickinson.

Otkrila je da ju je slavni komičar drogirao, a potom silovao. U intervjuu za ET, Dickinson je rekla kako se sve dogodilo 1982. godine kada ju je Cosby pozvao na večeru kako bi ugovorili detalje vezane za ulogu u seriji ''The Cosby Show''. Sve se, kaže Janice, dogodilo 1982. godine kada ju je Bill pozvao na večeru kako bi ugovorili detalje vezane za njenu ulogu u seriji. Tijekom večeri, kaže, ponudio ju je čašom vina, a nakon što mu se požalila da ima grčeve, dao joj je tabletu.

Ona je vjerovala da pije tabletu za bolove. – Sljedećeg jutra sam se probudila, nisam nosila pidžamu, a posljednje čega se sjećam jest da me čovjek seksualno iskoristio. Primijetila sam sjeme između svojih nogu, rekla je Dickinson.

Svojedobno je Dickinson tu tvrdnju iznijela i u knjizi ''No Lifeguard on Duty: The Accidental Lief of the World's First Supermodel''. Cosbyjevi odvjetnici izvršili su pritisak na izdavača koji je na kraju taj dio izbacio iz knjige. Ipak, Janice je odlučila izići s istinom jer smatra da tako može pomoći njegovim ostalim žrtvama, ali i da je to ispravno učiniti.

>>Šokantno! I prije 45 godina javno govorio kako bi silovao i drogirao žene

>>Progovorila još jedna žrtva Billa Cosbyja: Dvaput me silovao

Komentara 7

ĆA
ćaćaća
10:48 19.11.2014.

baš mi ne izgleda kao da je treba silovati...

SA
samoborka
10:45 19.11.2014.

ah, uklonjen je jurin komentar. Zasluzeno.

MX
Mister X
10:47 19.11.2014.

Svašta što je istina što je fantazija a što je laž tu . Ili se radilo o nesporazumu tko to zna sa sigurnošću reći ??? Možemo samo tvrditi jedno a to je Bog zna ! Zaista on to zna ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije