Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskren opis

'James Bond je usamljeni i otužni seksist'

daniel craig
Foto: Promo
03.09.2015.
u 20:15

Uoči premijere "Spectre", 24. filma o agentu 007, Daniel Craig svoj je lik okarakterizirao kao osobu s kojom se ne bi htio družiti

Uloga Jamesa Bonda glumca Daniela Craiga učinila je imućnim. No unatoč tome ne libi se najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu nazvati seksistom punim predrasuda te usamljenim i tužnim čovjekom. Naime, točno je tako u intervjuu za magazin Esquire okarakterizirao lik koji glumi od 2005. godine, a uoči 24. filma franšize "Spectre" čija je premijera u studenom.

– U ovom filmu moj James Bond neće biti seksist kakvog smo do sada gledali. Osobno, Bond je toliko usamljen da postaje otužan. Oko njega su te prelijepe žene koje samo prolaze kroz njegov život, ni s jednom ne ostvaruje smislenu vezu i na kraju uvijek ostaje potpuno sam. Ne fascinira me 007 i uopće nije osoba s kojom bih se volio družiti. Mislim da bi nam bilo dovoljno jedno večernje upoznavanje i ništa više od toga – kaže 47-godišnji Craig. Kada govori u revolucionarnim Bondovim karakternim promjenama u novom nastavku, Craig ponajprije misli na to da će se u ovom nastavku prvi put nakon 1962. i početka franšize zaljubiti u zrelu ženu, gangstersku suprugu koju glumi 51-godišnja Monica Bellucci. Daniel je u intervjuu dao naslutiti i da mu je ovo posljednji put da se pojavljuje u ulozi Bonda.

– Ako me u ovom trenutku pitate hoću li opet glumiti 007, odgovor je ne. Moram se posvetiti svom privatnom životu. No nikad ne reci nikad – kaže Craig.

>>Kad Daniel Craig ode u mirovinu, ja ću biti novi James Bond

>>Tom Wlaschiha: S Višnjićem je gušt raditi jer je zabavan i nije umišljen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije