Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
party do kraja

Jahte, toples, privatni avion: Evo kako kraljica zabave uživa u Cannesu

lindsay lohan
Foto: Instagram
1/6
20.05.2014.
u 11:18

Lindsay Lohan proteklog je vikenda stigla na poznati filmski festival u Cannesu

Prema fotografijama koje objavljuje, Lindsay Lohan u Cannesu se zabavlja kao nikada u životu. Problematična glumica proteklog je vikenda stigla na poznati filmski festival, a da nitko ne bi bio zakinut za njeno VIP iskustvo, velikodušno ga je podijelila s obožavateljima.

A niz je, naravno, započela fotografijom u toplesu.

 

U Cannes je stigla iz Londona privatnim letom, s oduševljenim izrazom lica. Zatim je objavila kako odlazi s jahte, a potom i ranojutarnji "selfie" iz hotelske sobe.

 

Lindsay se zabavljala na partyju desetogodišnjice produkcije kuće Participant Media na multimilijunskoj jahti Oasis, s koje je umalo pala odlazeći.

- Bojim se paparazza napuštajući jahtu - napisala je ispod fotografije na kojoj ima zabrinut izraz lica.

>>Lindsay Lohan optužuje: Jennifer Lawrence svoje uloge dobiva - u krevetu!

Komentara 1

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
15:03 20.05.2014.

uvijek pretjeruje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije