Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke fanova

Jacques i njegova supruga dobili drugo dijete, sinčića Davida

jacques
Tomislav Miletić/Pixsell
11.03.2013.
u 12:00

Par već ima sedmogodišnju kćer Sofiju. Brojni prijatelji i obožavatelji pjevaču su na njegov Facebook-profil poslali iskrene čestitke.

Pjevač Jacques Houdek i njegova supruga Brigita u subotu su postali roditelji sina Davida. Njemu i Brigiti, kojom se vjenčao 2005. godine, to je drugo dijete. Par već ima sedmogodišnju kćer Sofiju. Brojni prijatelji i obožavatelji pjevaču su na njegov Facebook-profil poslali iskrene čestitke.

– Dragi Jacques, čestitamo od srca na novom članu obitelji! Bebi želimo puno zdravlja, sreće i ljubavi od vas troje kao i od ostalih članova šire obitelji – jedna je od čestitki na službenoj stranici Jacquesa Houdeka.

Ključne riječi

Komentara 7

IM
Immanuell
12:55 11.03.2013.

Čestitke obitelji. Željko, kad ćeš više na scenu?

SE
serđo
13:23 11.03.2013.

čestitke legendarnom, najboljem hrvatskom pjevaču.

SI
silversurfer22
12:28 11.03.2013.

..čestitke Žače, najbolji pjevaču u Hrvata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije