Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kasni termin

Jacques Houdek obrušio se na Facebooku na RTL-ove Zvjezdice

jacques houdek
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
12.10.2015.
u 21:08

Ovaj termin ne odgovara ciljanoj skupini gledatelja (djeca s obitelji) tako da...

Jacques Houdek, član žirija HRT-ova showa The Voice, obrušio se na svom Facebook profilu na RTL-ove Zvjezdice, kojima zamjera kasni termin.

– Prošlo je 23.30, a kraj se i ne nazire. Ne razumijem. Ovaj termin ne odgovara ciljanoj skupini gledatelja (djeca s obitelji) tako da… Nema smisla i nitko me ne može uvjeriti da je to O. K. kad jednostavno nije. Ne kužim – napisao je te dodao da mu nedostaje Siniša Cmrk i Turbo Limach Show, koji je išao u popodnevnom terminu. 

>>Iva (13) oduševila izvedbom hita Parnog Valjka, Alka: Pjevaš bolje od Akija!

>>Mia Negovetić: Odustala bih od pjevanja da moram izvoditi cajke

 

Zašto je dječje pjevačko natjecanje u kasnom večernjem tv terminu??? Tko je to odlučio? Svaka čast... Prošlo je 23.30, a...

Posted by JACQUES HOUDEK on 10. listopad 2015

Komentara 22

K0
KONJINA4.0
22:28 12.10.2015.

žak je u pravu, i ne može mu nitko ništa zamjeriti ovdje

SO
sohnahoakasaa
21:43 12.10.2015.

Da Žak. I ja, punio roditelja, baka, djedova i svi normalni ljudi se slažu s tobom. Baš me zanima gdje je dječji pravobranitelj, gdje su babe i sve civilne udruge za prava djeteta...

BE
berija
22:49 12.10.2015.

Kakav roditelj može dozvoliti da mu dijete sudjeluje u emisiji u kojoj Alka Vuica ocjenjuje i dijeli savjete? Ili ona blajhana plavuša? Ona dvojica nemam pojma tko su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije