Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila agentica

Ovo samo Jack Nicholson može napraviti

jack nicholson
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/4
01.09.2015.
u 10:12

Nicholsona to nije spriječilo da priđe princezi Margaret i pobliže se upozna s njom, no ona na njegov šarm nije pala.

U biografiji poznate hollywoodske agentice Sue Mengers "Can I Go Now? The Life of Sue Mengers, Hollywood’s First Superagent" pojavio se i zanimljiv detalj vezan uz Jacka Nicholsona.

Na tulumu u Los Angelesu, koji je Sue svojedobno organizirala u čast princeze Margaret, pojavio se i Jack u društvu tadašnje djevojke Anjelice Houston. Nicholsona to nije spriječilo da priđe princezi Margaret i pobliže se upozna s njom, no ona na njegov šarm nije pala.

Nije sigurno pomoglo ni to što joj je glumac ponudio kokain. Agentica je zbog njegova ispada potpuno poludjela, a u jednom intervjuu je izjavila da je cijeli tulum bio katastrofa.

>>Poročni glumac: Jack Nicholson uzimao kokain, LSD i marihuanu

>>'Nisam prepoznala da je Jack Nicholson bio ženskar prve klase'

Komentara 3

CA
Catalonia
11:27 01.09.2015.

kakav kralj....legenda..

CA
Catalonia
11:26 01.09.2015.

kakav kralj...legenda. .

Avatar profiler80
profiler80
05:44 02.09.2015.

Zakon je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije