Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posMRTNO

Izlazi prvi album uživo Whitney Houston

'Whitney Houston attends The Clive Davis Pre-Grammy Party, Beverly Hilton Hotel, Beverly Hills, CA on February 9, 2008. (Pictured: Whitney Houston) Photo by Baxter/AbacaUsa.com Photo: Press Associatio
Foto: 'BaxterPress Association/Pixsell'
1/2
18.09.2014.
u 12:49

Izdanje će biti dostupno kao CD sa 16 pjesama i DVD sa 19 pjesama.

Gotovo tri godine od smrti jedne od najvećih pjevačica svih vremena Whitney Houston bit će izdan prvi Whitneyin album uživo.

"Whitney Houston Live: Her Greatest Performances" izlazi 10. studenog, a bit će kompilacija najboljih izvedbi uživo legendarne glazbenice.

Izdanje će biti dostupno kao CD sa 16 pjesama i DVD sa 19 pjesama.

– Whitney je neupitno bila najbolji vokal na svijetu. Ovaj CD i DVD utvrdit će da nitko nije bio poput nje – izjavio je glazbeni producent Clive Davis koji je krajem 1970-ih otkrio Whitney.

>>Obitelj Whitney Houston bijesna zbog snimanja televizijskog filma o njoj!

>>'Whitney Houston naučila me kako biti muškarac'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije