Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
elegantne

Izgledaju poput blizanki - sestre Bebić i Trbović u večernjem izlasku

indijski začin
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/11
03.09.2014.
u 08:18

Brojni su poznati stigli sinoć na premijeru filma 'Indijski začin na francuski način', a isticale su se sestre Trbović i Bebić

Branka Bebić Krstulović i njezina starija sestra Milana Vlaović sinoć su bile jedne od brojnih uzvanika premijere filma "Indijski začin na francuski način" održane u zagrebačkom Cinestaru. No, one nisu bile jedine sestre koje su utorak navečer odlučile provesti u kinu.

I Danijela Trbović stigla je u pratnji sestre Nataše, a dvije sestre gotovo da mogu biti blizanke, koliko nalikuju jedna drugoj.

Kristina Bradač, Iva Balaban, Nenad Korkut, Branko Ognjenović samo su mali dio onih koji su sinoć pogledali film snimljen prema istoimenom bestselleru Richarda Moraisa, a u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje oskarovka Helen Mirren.

>>Suradnja Podravke i Milane Vlaović: Predstavljena knjiga 'Priče o nedjeljnom kolaču'

>>Imaju 50, a na izgledu im zavide i upola mlađe

Komentara 3

SE
sestrićna
11:13 03.09.2014.

jel nataša žensko?

Avatar Daruvar_
Daruvar_
12:30 03.09.2014.

Da, Milana ima stas i glas, tj. vrhunsko pero . Čak bih joj dao minimalnu prednost u odnosu na sekicu misicu. Kompletnija je osoba, nekako mi jače zrači.

LE
LeonardS
09:50 03.09.2014.

Milana je posebna žena a i dokazala se i kao predvodnik nove generacije pisaca koja je nepravedno zapostavljena od strane medija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije