Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVALI NA MALDIVIMA

Izazovna djevojka poznatog pjevača pokazala zavidnu liniju

April Love Geary
Foto: Instagram
1/7
21.04.2017.
u 13:42

Sudeći po fotografijama, par se odlično zabavljao, a seksepilna April pokazala je i svoju zavidnu figuru, na zadovoljstvo više od 100 tisuća pratitelja na Instagramu.

Model April Love Geary (22) djevojka pjevača Robina Thickea (40), objavila je na Instagramu fotografije s njihovog uskršnjeg odmora na Maldivima. Sudeći po fotografijama, par se odlično zabavljao, a seksepilna April pokazala je i svoju zavidnu figuru, na zadovoljstvo više od 100 tisuća pratitelja na Instagramu.

Robin i April su u vezi dvije godine, nakon što se razveo od supruge Paule Patton, s kojom je nakon toga krenuo u pravnu bitku za skrbništvom nad sedmogodišnjim sinom Julianom. Nakon duge borbe i optužbe da je Thicke zlostavljao sina, par se uspio dogovoriti.

Inače, Robin je u vrijeme razvoda pokušao pjesmom osvojiti bivšu suprugu, pa je izdao album "Paula", a prvi singl nazvao je "Get Her Back". No, Paula se nije htjela pomiriti, a Robin je utjehu našao u gotovo dvostruko mlađoj April.

 

Babe look! There's the rest of my bathing suit bottom!

A post shared by April Love Geary (@aprilovee) on

>>Mlađahna manekenka u vezi s Robinom Thickeom?

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
14:27 21.04.2017.

tko? čija djevojka?? šta???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije